IL TACCHINO schimba regulile in HoReCa: fast-casual premium noua experienta culinara lansata in Romania
Categoria:
2
IL TACCHINO schimba regulile in HoReCa: fast-casual premium noua experienta culinara lansata in Romania
Un concept global reinterpretat local – IL TACCHINO aduce in Romania categoria fast-casual premium – un model gastronomic care ofera mese rapide sanatoase si pline de gust gatite la comanda. Cu un meniu international si o bucatarie centrala construita pentru consistenta si eficienta brandul isi propune sa redefineasca modul in care romanii experimenteaza mancarea rapida.
IL TACCHINO introduce in Romania o noua categorie de restaurante: fast-casual premium
Intr-un moment in care piata HoReCa se transforma accelerat iar clientii cauta mese rapide dar echilibrate IL TACCHINO lanseaza in Romania categoria fast-casual premium – formatul care la nivel international a schimbat felul in care oamenii mananca aducand o categorie care combina gustul si prospetimea bucatariei autentice cu viteza si eficienta unui sistem modern construit pentru scalare.
Fast-casual premium – tendinta globala care redefineste modul in care mancam
Segmentul fast-casual este de cativa ani motorul de crestere al industriei mondiale de restaurante. Branduri precum Chipotle Shake Shack Sweetgreen sau CAVA au demonstrat ca se poate oferi mancare proaspat gatita in cateva minute intr-un format standardizat si scalabil. Potrivit IMARC Group piata globala a restaurantelor fast-food si fast-casual a depasit 900 mld. USD in 2024 cu o crestere anuala medie de peste 4 procente pana in 2033 sustinuta de cererea pentru optiuni mai sanatoase si experiente moderne.
IL TACCHINO transpune aceasta tendinta in Romania ducand-o la nivelul premium: gatire la comanda ingrediente de calitate design atent si un model operational pregatit pentru extindere.
Echilibrul perfect: sanatos gustos rapid
In restaurantele IL TACCHINO nu exista friteuze. Preparatele sunt gatite pe plita cromata sau prin convectie din piept de curcan proaspat niciodata congelat marinat lent cu mixuri de condimente naturale. Se folosesc ghee si ulei de avocado pentru o gatire responsabila cu un aport nutritiv optim.
Timpul mediu de servire este 6–8 minute iar in locatii mesele sunt servite pe vesela ceramica – ambalajele fiind folosite exclusiv pentru livrare si comenzi to-go.
Rezultatul consta intr-o masa completa echilibrata care combina rapiditatea unui format modern cu gustul si textura unei bucatarii artizanale.
Cum arata infrastructura care face posibila scalarea unui brand culinar modern
Modelul IL TACCHINO este construit pe o bucatarie centrala unde se pregatesc zilnic marinadele sosurile si mixurile de condimente. De aici ingredientele sunt trimise catre fiecare unitate unde se gatesc la comanda in fata clientului. Aceasta structura central kitchen + multiple locatii compacte asigura control asupra calitatii consistenta si costuri operationale optimizate – premisele unei extinderi rapide si sigure.
De la Corbeanca la Calea Victoriei: transformarea unui concept local intr-un format urban
Prima locatie IL TACCHINO a fost inaugurata in aprilie 2025 in Corbeanca si serveste drept bucatarie centrala pentru intreaga retea. In toamna anului 2025 brandul a deschis a doua unitate pe Calea Victoriei 155 un spatiu de 150 mp aflat in inima Bucurestiului conceput pentru un flux urban rapid si un design contemporan.
Ambele restaurante functioneaza dupa aceeasi filozofie: marinare lenta gatire la comanda si servire rapida intr-un decor modern cald si fara compromisuri privind calitatea.
IL TACCHINO – un model romanesc cu potential european
Meniul IL TACCHINO ofera o calatorie culinara in jurul lumii:
de la Indian Curry si Japanese Teriyaki la Mexican Spicy sau Mediterranean Tzatziki.
Fiecare preparat respecta aceeasi baza nutritionala – piept de curcan legume proaspete si sosuri artizanale – si aceeasi filozofie: fara prajire fara conservanti adaugati doar prospetime si echilibru.
Dincolo de gastronomie IL TACCHINO este un model de business scalabil.
Procesele standardizate controlul gustului si consistenta operationala fac posibila replicarea formatului in alte orase din Romania si ulterior in Europa.
Intr-o piata care cere experiente rapide dar memorabile IL TACCHINO propune o noua perspectiva: mesele rapide pot fi premium sanatoase si pline de gust.
Descopera experienta IL TACCHINO – https:www. iltacchino. roro
Healthier. Tastier.
Yes! You can have it all!
Disponibil acum in Corbeanca si Calea Victoriei 155 Bucuresti
Taguri & Cuvinte Cheie:
IL TACCHINO schimba regulile in HoReCa: fast-casual premium noua experienta culinara lansata in Romania tacchino schimba regulile
tacchino # schimba # regulile